Chat with us, powered by LiveChat

Bildeve

Tillbehör & Reservdelar

Bildeve erbjuder allt från reservdelar och tillbehör för bilen till fritidsprodukter kopplat till ditt bilägande.

Hemma hos oss erbjuder vi reservdelar och tillbehör för din Volvo, Renault och Dacia men även fritidsprodukter kopplat till ditt bilägande. Du som har Volvo-/Renaultkort får varje månad kampanjerbjudanden via antingen Volvo Magazin eller Renault Kort&Gott tillsammans med fakturan. Att betala med Volvo-/Renaultkort ger dig många fördelar. Du får bonuspoäng för varje krona som samlas ihop till en bonuscheck att nyttja i våra butiker eller verkstäder. Du har även möjlighet att helt räntefritt dela upp betalningen på fyra månader. För barnsäkerhet gäller hela 24 månader räntefritt. Läs mer om fördelarna med Volvo/Renaultkort här: https://www.volvofinans.se/privat/kort/fordelar/

Bildeve

Varför originaldelar?

Ibland får vi frågan varför det är viktigt att köpa just originaldelar till sin bil. Det korta svaret är att din bil är byggd av tusental originaldelar som samverkar med varandra. Det långa svaret är att om en del inte passar kan det i bästa fall bli en ganska dyr historia. I värsta fall kan det handla om liv och död.

Låt oss jämföra din bil med ett mekaniskt armbandsur för att göra vikten av originaldelar ännu tydligare. Om ett kugghjul i klockan skulle gå sönder finns det säkert flera som kan erbjuda ett nytt. Men skulle du montera ett kugghjul som inte är exakt likadant som det gamla så är risken stor att klockan inte går rätt i fortsättningen. På samma sätt kan en främmande del i din bil äventyra samverkan med övriga delar. Originaldelar innebär trygghet.

Ta en Volvo som exempel. Varje enskild Volvo Originaldel är utprovad för att ge rätt funktion för just din Volvo. Originaldelarna är nämligen de delar som vi bygger bilarna av i fabriken. Kraven på delarna är därför lika högt ställda som vid tillverkningen av din Volvo. Originaldelen har exakt rätt egenskaper, rätt kvalitet och rätt passform. Volvo Original är precis så bra som det krävs för att hela bilen ska fungera på rätt sätt. Så omfattande krav behöver inte en anonym del uppfylla.