Chat with us, powered by LiveChat

Ta hand om din bil

Tanka & Tvätta

Vi vill gynna dig som är på väg. Du som skjutsar till knatteträning, du som pendlar, du som ska hem till fredagsmyset, till sommarstugan, joggingrundan eller vart som helst.

Alltid lågt pris. Vart du än är på väg.

Hos oss kan du alltid tanka till lågt pris. Har du Volvokort blir priset dessutom ännu lägre. Bensinstationskedjan Tanka finns runt om i landet hos alla Volvohandlare. Du som har Volvokort/Renaultkort tankar billigt på fler platser än någonsin. Du får 10 öre rabatt per liter på drygt 160 Tankastationer, 350 bemannade OKQ8-stationer samt drivmedel till lågpris på 160 OKQ8-automatstationer runt om i landet. Det betyder billigare drivmedel på närmare 700 stationer.

Tankastationer vid våra anläggningar

Vid båda våra anläggningar i Helsingborg och Landskrona tankar du med Volvokort direkt i kortautomaten. Snabbt, bekvämt och alltid till lägre pris än på bemannade stationer.

På våra Tankastationer kan du tanka

  • Bensin 95 oktan
  • Bensin 98 oktan
  • Diesel
  • Etanol/E85

Tvätta är Volvohandelns egna tvättanläggningskoncept. I våra helautomatiska skonsamma tvättanläggningar blir din bil skinande ren på några minuter och vi garanterar miljövänlighet, då samtliga av Tvättas biltvättanläggningar är ISO 14001-certifierade.

Tvätta miljövänligt med Bildeve

Den smuts som tvättas av din bil innehåller föroreningar som kan skada naturen om det får rinna ut orenat, därför tar alla Tvättas anläggningar hand om föroreningarna. På så vis kan vi säkerställa en minimal miljöpåverkan. Med Volvokort får du alltid 20% rabatt på alla tvättprogram. Rabatten dras av i månadsfakturan. Och inte nog med det, du får dessutom Volvokortsbonus på allt. Om du inte redan har ett Volvokort, ansök redan idag! Tvätta finns på runt 50 orter i landet. Här hittar du till närmaste anläggning