Chat with us, powered by LiveChat

Optimera din körglädje

Polestar Optimering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sit amet ultrices tortor. Etiam enim odio, fringilla in risus id, luctus porttitor metus. Vivamus nec sem lorem.

20 års erfarenhet

Effektoptimering

Med över 20 års av erfarenhet inom racing ligger Polestar i framkant när det gäller prestandaoptimering. Allt de lärt sig på racingbanorna genom åren har de tagit med sig in i arbetet med att utveckla nya produkter som tar din körupplevelse till nästa nivå.
Polestars optimeringar för Drive-E-motorer är resultatet av ett omsorgsfullt utvecklingsarbete inom fem nyckelområden för att erbjuda snabbare respons, bättre balans och mer intuitiv körning.

Uppgraderingen med Polestar kan göras både på nya bilar innan leverans från oss på Bildeve eller på en begagnad bil av nyare modell.

Volvo är en kvalitetsbil som har avancerad teknologi och genomarbetade komponenter med fokus på säkerhet och pålitlighet. Det gör Volvon till den perfekta utgångspunkten för att förhöja prestandan ytterligare. I produktutvecklingen har Polestar noggrant arbetat inom gränserna för vad alla komponenterna i bilen kan klara av och anpassat uppdateringen efter det. Därför kan du få ut mer av din Volvo och samtidigt bibehålla den kvalitets- och säkerhetsnivå som du är van vid och ha ett fortsatt problemfritt bilägande.

Vid normal körning påverkas inte bilens bränsleförbrukning av uppgraderingen. Originalbilens bränslekostnader är samma som innan men med förbättrad prestanda. Även originalutsläppsnivåerna bibehålls.

Bildeve

Fem optimeringar i ett kraftfullt paket

  • Gasresponsen har kalibrerats om för att ge bättre feedback och snabbare reaktionstid – perfekt vid omkörning eller aktiv körning på slingriga vägar.
  • Motorn och växellådan har optimerats för snabbare responstid när föraren släpper gasen, vilket ger bättre förutsägbarhet och kontroll
  • Växelhastigheten har förbättrats vilket ger bilen möjligheten att accelerera fortare och reagera mer direkt på förarens kommandon.
  • Optimerade växlingar bidrar till en mer exakt körupplevelse med snabbare acceleration. Växelpunkterna har kalibrerats för att utnyttja motorns optimala prestanda i mellanregistret, medan gear hold-funktionen (om möjligt) håller kvar växeln i svängar med hög lateral G-kraft.
  • Alla Drive-E-optimeringar är gjorda för att öka prestandan i motorns mellanregister – perfekt när den sportige föraren ska köra om, äntra motorvägen eller lämna en sväng.
För bokning utav effektoptimering ring 042 – 17 25 00

When driving matters

Performance parts

Tack vare mer än 20 års framgångsrikt tävlande med Volvo-bilar på högsta nivå och snart 10 års tillverkande av högpresterande koncept bilar och Performenceoptimeringar, vet Polestars ingenjörer mer än någon annan hur man pressar Volvo-bilar till gränsen.

Prestandan i fokus

Det är passionen för bilkörning som har fått Polestar att lansera Polestar Performance Parts. Det nya programmet Polestar Performance Parts – som är utvecklat av samma team som vi kan tacka för våra framgångar på racingbanorna och våra dynamiska landsvägsbilar – lever upp till vår ingenjörsfilosofi genom att leverera en balanserad och kraftfull körupplevelse. I alla situationer.

Polestar Performance Parts täcker in alla områden som är kritiska för bilens prestanda. Du kan köpa dem som kompletta Performance-paket som omfattar allt från förbättringar av chassi, hjul och däck, insug och avgassystem till aerodynamik och interiör. Var och en av dessa komponenter ger dig en skön körupplevelse, och du kan köpa dem som separata paket om du vill. Vi har utvecklat och testat alla Polestar Performance Parts i samband med Volvo Cars för att på så sätt kunna säkerställa att de håller samma höga standard. På så sätt kan vi säkerställa perfekt passform och finish, med förbättrad prestanda utan att Volvos fabriksgaranti sätts ur spel.

För prisuppgifter samt tidsbokning ring 042-17 25 00