Chat with us, powered by LiveChat

Hemma hos oss på Bildeve är det betydligt enklare att vara bilägare

Personlig Servicetekniker

Välkommen hem till oss på Bildeve i Helsingborg, Höganäs och Landskrona.
I vår Volvo, Renault och Dacia-verkstad tar din Personliga Servicetekniker hand om dig och din bil.

Din Personliga Servicetekniker tar hand om dig på ett proffsigt sätt. Du slipper alla mellanhänder och får prata direkt med din “egna” mekaniker
som är specialutbildad på just din bil. Den största skillnaden mot traditionella mekaniker är att den Personliga Serviceteknikern, utöver att han
utför service och reparationer på din bil, har hand om alla kontakter med dig, lämnar ut bilen och sköter de administrativa uppgifterna.
En Personlig Servicetekniker har det totala kundansvaret. Allt för att skapa ett så tryggt och enkelt bilägande som möjligt för dig som kund.

Sex fördelar med Volvo Originalservice

Hos oss som auktoriserade verkstad är din Volvo i trygga händer. Du får alltid servicegaranti, uppdateringar av mjukvaran och fri förlängning av
Volvo Assistans med ett år i taget fram till att bilen fyller tio år. På så sätt kan du känna dig trygg på vägen oavsett årsmodell.

  •     Alltid originaldelar ✔️
  •     Servicegaranti ✔️
  •     Fri uppdatering av mjukvaran ✔️
  •     Vi stämplar i serviceboken ✔️
  •     Personlig servicetekniker ✔️
  •     Fri Volvoassistans ✔️

Volvo Originalservice

Volvo Originalservice ger dig ett motståndsfritt
bilägande mellan serviceintervallerna. Du kan dessutom känna dig säker därför att vårt arbete utförs alltid fackmannamässigt med rätt delar och metoder.

Volvo Originalservice Classic

När bilen blivit äldre än sex år upphör Volvo Originalservice.
Men bra service har ingen åldersgräns. Därför erbjuder vi Volvo Originalservice Classic.
Originalservice Classic ger dig samma trygghet som du är van vid men till ett förmånligt pris.

Alltid Volvo Originaldelar

Vid en reparation använder vi alltid Volvo Originaldelar. Dessa delar garanterar hög kvalitet och säkerhet därför att delarna är tillverkade efter samma specifikationer som när din bil var ny.

Ett Års Garanti

Här på Bildeve följer vi serviceprotokollet och därför kan du vara säker på att vårt arbete är utfört fackmannamässigt. För en extra trygghet ingår även ett års garanti på servicen.

Fria uppdateringar

För att säkerställa en så bra körupplevelse och driftsäkerhet som möjligt ingår Volvo Originalservice fria uppdateringar av mjukvaran i din bil.

Personlig Servicetekniker

För att undvika risk för missförstånd och göra serviceinlämningen smidig tilldelas du en Personlig Servicetekniker. Teknikern är expert på din bil och vet exakt vad bilen behöver.

Volvo Assistans

Ibland dyker olyckan fram, vid en Volvo Originalservice ingår därför Volvo Assistans i ett år fram tills dess att bilen är tio år. Ifall du skulle få problem på vägen ordnar vi med allt från boende till däckbyte och bärgning.
För mer info om Volvo Assistans klicka här

Serviceavtal

Desto bättre skick desto högre blir andrahandsvärdet på din bil. Med hjälp av Volvo Originalservice säkrar du från början ett högre andrahandsvärde till en fast månadskostnad.
För mer info om Serviceavtal klicka här