Chat with us, powered by LiveChat

Låt oss ta hand om din bil

Att ha en ren bil ger förutom ökad livslängd på bilen även en härlig känsla av välbehag. Se därför till att sköta om bilen regelbundet både utvändigt och invändigt. Passa på att lämna in bilen på rekond i samband med din årliga service på bilen. Välj den omsorgsnivå som du tycker bilen förtjänar och kassan är nöjd med. Välj bland följande bilvårdsalternativ:

Liten 349 kr

Handtvätt inkl. avfettning och avtorkning, fälgtvätt.

Mellan 795 kr

Handtvätt inkl. avfettning och avtorkning, fälgtvätt, tvätt/rengöring av golvmattor, enklare dammsugning av golv, säten och bagageutrymme, rengöring av paneler, dörrsidor och trösklar, rengöring rutor/fönsterputs, däckglans.

Stor 2 900 kr

Handtvätt inkl. avfettning och avtorkning, fälgtvätt, tvätt/rengöring av golvmattor, grundlig dammsugning av golv, säten och bagageutrymme, rengöring av paneler, dörrsidor och trösklar, rengöring rutor/fönsterputs, däckglans, motortvätt, bättring av mindre stenskott front, polering som tar bort mindre repor, vaxning. Hemma hos oss på Bildeve tror vi på bra service. Det gäller både dig och din bil.

Övriga tjänster:

Lädervård 895 kr

Klädseltvätt per plats 250kr

Bildeve

Lackskyddsbehandling

Varför är en lackskyddsbehandling så bra?

  • Värdet på bilen höjs
  • Bilen behöver inte vaxas
  • Lacken blir lättskött och hållbar
  • Mycket lättare att tvätta bilen

Om du vill bevara nybilskänslan extra länge ska du satsa på en lackskyddsbehandling. Då blir det dessutom mycket enklare att hålla lacken konstant fräsch och skinande ren. Återbehandling görs sedan var 18:e månad för att skyddet skall bestå. En lackskyddsbehandling ger ett effektivt skydd mot solens skadliga ultravioletta strålning, oxidation orsakad av miljöföroreningar och vägsalt. Bilen genomgår ett antal olika moment innan vi slutligen applicerar lackskyddet, som sedan får härda. Lackskyddsbehandling bibehåller lackens spänst och motståndskraft vilket höjer andrahandsvärdet på din bil. En lackskyddsbehandling genomförd hos oss ger en produktgaranti under förutsättning att lacken sköts och återbehandlas enligt instruktionerna på intyget som alltid följer med behandlingen.

Från 3 900 kr

Bildeve

Lackbehandling

I våra butiker finner du de biltillbehör som behövs för det dagliga underhållet av din bil. Allt från tvättsvampar och polertrassel till rengöringsmedel, vax och reparationssatser för lack- och plåtskador. Behöver du råd och tips så finns kunnig personal att fråga. Har du frågor, eller vill veta mera om våra tjänster? Ring så berättar vi mer! Helsingborg 042 -17 25 50 Landskrona 0418- 44 97 70 Höganäs 042-33 24 86