Chat with us, powered by LiveChat

Erbjudande – Bilvård Mellan för 495 kr

Passa på att göra bilen vårfin både invändigt och utvändigt för endast 495 kr (ord pris 795 kr). Priset gäller den 1-30 september på vår anläggning i Höganäs.

I bilvård mellan ingår Handtvätt inkl. avfettning och avtorkning, fälgtvätt, tvätt/rengöring av golvmattor, dammsugning av golv, säten och bagageutrymme, rengöring av paneler, dörrsidor, trösklar, rengöring rutor/fönsterputs och däckglans.

Klicka här för att läsa om övriga bilvårdstjänster vi erbjuder

Boka tid här

Välj anläggning

Vald tjänst

Laga stenskott för 0 kr – Vi bjuder på självrisken

Nu närmar sig hösten, en årstid som bjuder på mörkare kvällar, lite mer regn och där man kanske upplever höstens charm framför en sprakande brasa.

Under den mörkare tiden av året är det viktigt att vindrutan inte har några skador, dels för att säkerställa att sikten är bra men även för att minska eventuella reflektioner från mötande bilars ljus.

Din vindruta är också en viktig del i Volvos avancerade system för förarstöd. Här sitter antenn, kamera och laser som styr bland annat funktionerna bakom trötthetsvarnare, autobroms, avståndskontroll och trafikskyltsinformation.

Beroende på antal stenskott, dess storlek och placering kan rutan utav säkerhetsskäl behöva bytas, som vägledning finns här en bild med förklaring som visar rutans olika zoner. Med försäkring hos Volvia är självrisken 1 600 kr för byte utav vindruta.