Däckverkstad och förvaring

Däckverkstad

Däckservice med omtanke om din säkerhet och bekvämlighet

Dina däck är en av de absolut viktigaste säkerhetskomponenterna på din bil. Närhelst du har behov av att återställa hjulens säkerhetsnivå kommer våra däckmekaniker på ett professionellt sätt montera nya däck på din bil. Vi kan dessutom hjälpa dig med däck till de flesta bilmärken. Du skall alltid känna dig säker när du kör iväg efter ett besök hos oss.

Vi har valt att endast samarbeta med seriösa auktoriserade däckleverantörer, och vi kompromissar aldrig med kvalité, säkerhet eller lagkrav.

Däckhotell -checka in dina däck hemma hos oss

På vårt däckhotell har vi möjlighet att förvara dina hjul och frigöra onödigt arbete för dig med att lyfta och hitta plats för smutsiga hjul. Våra mekaniker tar hand om dina hjul på ett professionellt sätt. Och du behöver inte vara orolig, dina hjul är försäkrade när de förvaras i vårt ”hotell”. Vi kontrollerar hjulen och gör en besiktning av deras säkerhetsnivå och du informeras när mönsterdjupet eller konditionen på hjulen kan äventyra din säkerhet.

Vi utför även 4-hjulsmätning (hjulinställning) och justerar bilen så den spårar rätt och undviker onödigt slitage och säkerställer rätt köregenskaper.

Självklart kan du som vanligt dela upp kostnaden på 4 månader räntefritt med Volvokortet.

Har du frågor, eller vill veta mera om våra tjänster? Ring 042-17 24 30 så berättar vi mer.

Vi använder cookies på vår webbplats för att kunna ge dig en bättre upplevelse.