Vinterhjul ingår

Just nu – Fria vinterhjul

Bilen för alla vägar

Volvo V60 Cross Country är byggd för svenska förhållanden. Högre markfrigång och större hjul ökar framkomligheten samtidigt som vägegenskaperna är härligt distinkta. Det är en bil som fungerar precis lika bra på kurviga asfalterade vägar som den gör på en gropig grusväg full av snö. Välkommen på en provtur!

Kompakt, lättkörd och säker

Volvo 40-serien kombinerar kompakta yttermått och lättkördhet med samma höga säkerhet och komfort som i alla andra Volvomodeller. Cross Country-modellen på bilden har en mer robust framtoning och kraftigare hjul för att passa på alla typer av vägar.

Familjens sportkombi

Classic-version betyder som alltid en extra välutrustad Volvo till ett mycket attraktivt pris. V60 Classic finns i flera utrustningsnivåer och med ett stort utbud av motorer. En bil som fyller familjens behov och som samtidigt är en upplevelse bakom ratten.

Vår mest exklusiva bil

Volvo XC90 är en fullvuxen SUV där du och dina passagerare åker rymligt och bekvämt. Avancerade förarstöd hjälper dig och säkerheten är på högsta nivå.
Välj mellan diesel, bensin eller laddhybrid och fem eller sju sittplatser.
Välkommen att provköra Volvo XC90.

Just nu – fria vinterhjul

Köper du en ny Volvo så ingår vinterdäck
monterade på Volvo Original aluminiumfälg.

Gäller vid beställning av ny XC90, V40, V60, S60 samt V40/V60/S60 Cross
Country från 2 januari t.o.m. 5 februari 2018. (Värde från ca 12 400–19 600:-)

Nyhet: Privatleasingskydd

Privatleasingskydd är en försäkring som träder in om du blir sjuk eller arbetslös och ersätter leasingavgiften för din bil i upp till 12 månader. Privatleasingskydd ingår alltid i 3 månader och du kan därefter förlänga skyddet till en låg månadskostnad.

Vi använder cookies på vår webbplats för att kunna ge dig en bättre upplevelse.