THE FUTURE OF SAFTEY

 Nya Volvo XC60 är skapad för människor som bryr sig om andra människor.

Det avancerade säkerhetssystemet kan upptäcka och undvika kollisioner med fotgängare, cyklister, andra bilar och stora djur. Om en farlig situation uppstår kan du också få hjälp att styra undan för mötande trafik och fordon i döda vinkeln. Generös markfrigång och luftfjädring gör att du känner dig hemma på alla vägar. Den ljusa, rymliga interiören är lika välkomnande varje gång. Och på den stora touchskärmen sköter du enkelt bilens olika funktioner. Nya Volvo XC60 ger dig en unik kombination av skandinavisk design, användarvänlig teknik och framtidens säkerhet. Redan idag.

NYA VOLVO XC60

Premiär för nya Volvo XC60. En vidareutveckling av Sveriges mest populära SUV.
Design, teknik och säkerhet samverkar och körningen är ett nöje.

Volvo XC60 är byggd i naturliga och exklusiva material, själva sinnebilden för modern skandinavisk design.

Din skyddsängel

Genom att hjälpa dig att styra undan kan vår senaste säkerhetsteknik hjälpa dig att undvika kollisioner. I högre hastigheter gör den körningen känns mindre stressande genom att tekniken anpassar styrriktningen med små mjuka korrigeringar för att hålla dig innanför körfältsmarkeringarna.

Svenskt hantverk

Ljus, rymd och ett gediget svenskt hantverk. Bilen är välkomnande varje gång.

De T-formade LED-strålkastarna Tors hammare ger nya XC60 en tydlig Volvo-identitet. Active High Beam-funktionen gör att du alltid har bästa möjliga sikt, utan att du bländar mötande trafik.

 Total kontroll

Vår luftfjädring ger den perfekta balansen mellan komfort och vägegenskaper. Du åker alltid bekvämt oavsett underlag och fjädringen ser till att bilen hela tiden är i en horisontell position, så att du alltid känner att du har kontroll.

 Teknik med mänsklig touch

Kommunikationen med din Volvo XC60 känns självklar. Centerdisplayen  i mittkonsolen med touchfunktion är intuitiv och enkel att använda. Navigation och underhållning är aldrig längre bort än en lätt touch – eller ett röstkommando.

Smidigt bilägande

Kontrollera din Volvo XC60 med Volvo On Call i din smartphone. Sätt på värmaren, kolla din automatiska körjournal, lås eller lås upp och mycket annat. Ett enkelt och smart sätt att ha kontroll på din XC60.

Vi använder cookies på vår webbplats för att kunna ge dig en bättre upplevelse.